Doulogi
Tjänster

VAD JAG ERBJUDER

Att anlita mig som doula

Det första steget är att vi bokar in en första träff för att se om det känns bra inför ett eventuellt samarbete. Jag berättar lite mer om mig själv och hur jag jobbar för att du som klient ska få en bild av om du tror att jag är rätt person för dig att anlita som doula! Detta möte är givetvis kostnadsfritt och utan att du binder upp dig på att anlita mig. 


Om du har bestämt dig för att du vill anlita mig som doula bokar vi in yttreligare 2-3 möten, utefter ditt behov. Under dessa träffar fokuserar vi på att samtala om dina förväntningar och önskningar inför kommande förlossning och hur vi på bästa sätt ska kunna skapa förutsättningar för att dessa ska bli verklighet. Vi jobbar också med förberedelser för att du som födande, och även som eventuell partner, ska känna dig trygg och bekant med de verktyg som är verksamma att använda sig av under förlossningen. 


Jag finns tillgänglig för kontakt, i mån av tid, under hela tiden som jag är anlitad som doula. Från och med 10 dagar innan beräknad förlossning och fram till förlossningen har jag jour och finns tillgänglig dygnet runt för att vara redo när förlossningen startar.


Jag är sedan med dig under hela förlossningen och fram tills barnet är fött och ni som familj har fått möjlighet att landa och känner er trygga med att jag lämnar er.


Efter ungefär en månad, eller utifrån era behov, bokar vi in ett eftersamtal för att tillsammans gå igenom förlossningen och de känslor och upplevelser ni har kring den. Vi kan även prata om tiden efter förlossningen, då det är en omvälvande tid med mycket känslor, både underbara men även svåra.


Kostnad: 12 000kr. OBS extra kostnad för resetillägg tillkommer vid uppdrag utanför Örebro.

Doula i Örebro

AKUTUPPDRAG

Jag finns tillgänglig för akutuppdrag i mån av tid för en reducerad kostnad. 

Doulogi

ÄR DU DOULA OCH ÖNSKAR SAMARBETA?

Jag tar gärna gemensamma uppdrag eller ställer upp som back-up.

Hör av dig så kan vi prata mer!